tisdag 21 april 2009

Ego-måndag

Dags för en något stressig ego-måndag igen. Stressig då jag inte hann äta något innan och barn som skulle skjutsas till rätt ställen innan. Lyckades förväxla ställena och släppte nästan av sonen på dotterns träningsställe och vice versa. Som tur är är de luttrade vid att ha en förvirrad mamma och redde upp situationen.

BodyPump var det ja. Det tyngsta, jobbigaste och skakigaste jag varit med om på länge. Efter benböjslåten var jag helt slut och benen vägrade sluta skaka. Kan inte minnas när det var så senast. Trenden fortsatte och jag var tokslut efter 60 minuter.

Laddade med fika och peppade mig själv för att orka köra 60 minuter BodyCombat själv efter detta mördarpass. Tyvärr kom det väldigt få deltagare på passet men det var ändå roligt. Förstår inte var kraften kommer ifrån ibland, den bara finns där när den behövs som mest!

Väl hemma - mer mat, Färjan och slapp. Var dock så slut i kroppen att det var svårt att slappna av och sova. Hela natten gick åt till att försöka låta bli att vända på sig för mycket för det gör ont i hela kroppen. Speciellt magen efter söndagens core....

Inga kommentarer: