fredag 4 maj 2018

Val Borg och annat

Whazzup? Mina senaste dagar fast från fel håll. 

Jag har varit på tjänsteresa till ett fint ställe, där fick jag leka smed. Jag var urusel ty jag har tummen mitt i handen, det är känt sedan tidigare. Min lilla krok tog evigheters evighet att göra och då fick jag ändå mest hjälp av alla. När jag inte ens kunde fixa den enklaste lilla böj, sa den snälla smeden att jag hade fått de svåraste verktygen att arbeta med. Honom gillade jag från första stund. Han verkade ärlig och så...
Sen sov jag i den här fina sängen. Ensam. Och väldigt ledsen faktiskt.
Men det var ju också Valborg dagarna innan, då åt jag middag med bland annat det här suddiga gänget. Tydligen var jag också hemskt suddig då jag inte ens lyckades simma in i bilden.
Anledningen till att det var suddigt var att jag stod för fördrinken. Aperol Spritz i mängder. I mängder. I mängder. Sjukt gott.
Och vi åt paella som var himmelsk. Heja kocken!
På självaste dagen som heter Valborg jobbade jag som en liten gnu från tidig morgon för att sen cykla med sköna Sara. Hon fick dra mig runt den där rundan på 8- 9 mil eller vad det blev. Det blåste motvind hela tiden och jag gnällde hela tiden. Undrar vad hon tyckte var värst? Så här ser jag ut när jag tuggar Snickers. Classy. Influencer from Orten.
Snickersen hade jag köpt lite tidigare på Gulf i Årsunda där de också serverar det äckligaste kaffet jag någonsin druckit. Vi fikade i en spelhörna. En spelhörna. Kan inte smälta det.
Dagen innan Valborg sprang jag med Sara. Vi sprang och sprang och sprang och vi pratade om livet.
Och ännu en dag tidigare, nämligen på lördagen, var det cykling på schemat. Liiiiite för långt, liiiiite för kallt, liiiiite för mycket regn och alldeles för lite fika. Men vi fixade det också.
Och på lördag kväll blev det förresten spel också. Älskar det där spelet! Vann massor med gånger med det var innan 90-talsbruttan kom in i bilden, hon får aldrig mer spela med oss. Just den lördagen avslutades med discodans. Älskar discodans.
 Så, det var den helgen. Nu är det tydligen ny helg och det kanske blir nya bilder. Vem vet.

Inga kommentarer: