tisdag 22 maj 2018

Ränder går aldrig ur

Det blir snarare så att de blir fler och fler. Min bränna blir värre för varje sport jag utövar. Det finns en cykelbränna, en springa-i-liten-sport-topp-bränna, en bikinibränna och numera också en baddräktsbränna. Gissa sporten liksom.
Baddräktsbrännan kom från den här poolen där jag och Simpis befann oss i går kväll för en überhärligt simpass i solen. Sjukt många snabba badbyxor på samma ställe (Simpis är förundrad över att jag hinner spana in så många simmarrumpor medan hon simmar, kanske tycker att hon ska lägga fokus på själva simningen i stället för spaningen men hon tycker så mycket). 50 meterspool är en jättelång pool. Jättelång. Höll på att drunkna typ halvvägs ty kaklet har alltid funnits där.
I söndags hade jag egentligen ett löppass på 80 minuter. Jag sprang bara 30 minuter och resten av tiden tittade jag på djur, exempelvis detta djur. Hon hade en söt liten bebis på magen.
På lördagen cyklade jag med Ironman-brudarna. Peppigt och härligt pass på 11 mil. Ren glädje och cykelben som var omättliga. Hade kunnat cykla i all evinnerlighet och lite till.
Vi parkerade cyklarna utanför lunchstället lite classy. Med flak där jag kan lägga termosen och bullarna.
 Nej, det var ju så här det såg ut utanför OKQ8 i Ockelbo.
I dag hoppas jag på drömmig cykling och sen dopp i en sjö. Simpis säger att det är 19 grader där men jag tror hon ljuger. Jag tror det är typ 9 grader, is kvar i mitten, lik och hajar på kanterna. Vi får se om det blir premiär i dag eller om det blir en annan dag. Typ augusti.

Inga kommentarer: