måndag 30 januari 2017

Mina mål 2017

Det har varit lite tyst här kring tävlingsårdet 2017, eller hur? Det beror på att jag gett mig själv tid att fundera över vad jag vill göra och jag har också bestämt att jag bara ska göra roliga saker 2017. Inga saker bara för att jag brukar göra dem eller för att andra gör dem. Ingen Ironman, inga Klassiker-lopp, kanske testa något nytt.


Jag har också bestämt att 2017 ska bli mitt löparår. Jag ska hitta tillbaka till den sköna känslan i löpning, det behöver fortfarande inte gå fort men jag vill att känslan ska vara att jag gillar att springa och att jag prioriterar det.


Så min första tävling i år blir faktiskt Göteborgsvarvet. När jag anmälde mig ser jag att det blir den tionde gången - endast ett år har jag haft uppehåll och det var 2015.
Min bästa tid är 2:03 och det är jag riktigt stolt över. Sen varierar tiderna från 2:03 till 2:27. Jag hoppas att jag hamnar närmare 2 timmar i år och jag har en plan för det.


Jag vill också genomföra Vansbro Triathlon och kanske Sala Silverman (båda halva Ironman-tävlingar). Men den stora utmaningen i år gör jag tillsammans med den här pinglan.
Vi ser något chockade ut och det beror mest på att vi inte druckit tillräckligt med kaffe på morgonen och för att vi båda är obeskrivligt glada över att det första långpasset inte slutade i gipsvagga eller bruten lårbenshals pga väldigt mycket is och för många intressanta samtalsämnen.


Det vi ska göra tillsammans är det här:
Hur coolt?


UPDATE - jag har beslutat mig för att det är ytterst svårt att vara både i Mora-skogarna och i Sala samtidigt så därför utgår Sala Silverman. Viktigt. Slut på meddelandet. Hörs. Hej.

Inga kommentarer: