tisdag 24 januari 2017

Dagens skryt

Jag gjorde det! Efter mycket vånda och svett så filmade jag min RPM-klass förra måndagen (nerrrrvvvöööösss), på torsdagen bestämde jag efter lika mycket vånda att skicka in videon trots att jag såg några småmissar här och var, inget större men dock störande då jag vet hur viktigt det är att koreografin sitter, det är ju det som är grunden i allt - trygghet i koreografin ger dig möjlighet att coacha i tid, kunna lägga på de olika lagren av coachen och framför allt kunna guida deltagarna genom programmet.


Hur som, varje gång det kommit ett mail sedan i torsdags har jag hoppat till. I morse vid frukosten såg jag då att "the mail" hade kommit. Eftersom synen är lite kass på morgonen (förkylning, ej ålder :) ) så fick Pojkvännen läsa. Technique - YES, Choreography - YES, Coaching - YES. Sen kunde han utläsa något mer och jag skreeeeek - MEN KLARADE JAG DET ELLER INTE???? Men med tanke på att certifikatet var den andra bilagan så antar jag det. :)
Så nu är jag klar. Det känns helt fantastiskt roligt och jag är stolt över mig själv. Nu ska jag jobba vidare på några saker som jag fick med mig men först ska jag njuta av Idas ord...
Puss på dig Ida Sarström, världens bästa coach.

1 kommentar:

Simpis sa...

Men HURRAAAA för dig! Snygga, Starka Supercyklist. Du är bäst!