fredag 27 januari 2017

Det blir inte mer off topic än så här men det är roligt så läs


Jag gillar Mallin Wollins blogg, hennes sätt att skriva är helt gudomlig och så rolig så jag emellanåt måste skratta väldigt högt. Jag ska bli som hon när jag blir stor. Hon skriver också kolumner på diverse tidningar och tydligen hade hon stuckit ut sin söta haka i en kolumn som hon skrivit för Aftonbladet (för övrigt den där lilla meningen näst längst ner) och därav fått svar från ett stort gäng män.


Här är en man som svarat på hennes kolumn och jag bara älskar hur hon med enkla medel lyckas drämma ner honom till marken. Så lätt. Malin for president säger jag.


Man 2:
”Vad har ”patientsäkerheten” att göra med barnmorskans vägran att utföra abort? Skriver du bara på måfå eller är du på riktigt svagt begåvad ? Blir du tillsagd att skriva ologiska bullshit ? Sker det spontant?”Svar:
Det ska jag berätta för dig, dumfan. Om en kvinna kommer till en vårdinrättning där det saknas personal som är villig att utföra aborter så äventyrar det sagda kvinnas patientsäkerhet. Är du med på det


Man 2 igen:
”Visste du skulle svara så… Det är EN barnmorska som vill inte utföra abort , EN , köp en kondom istället än att ligga med vem som helst utan för att känna sperma ändå in i äggstockarna , eller ska ni slampor beställa aborter som ni beställer pizzor? Vilken är sjukdom ”graviditet” annars ?


Finns ingen jävla ”patientsäkerhet” som adventyras , sluta ljug för i helvete , vill hon inte göra det av moraliska skäl för man respektera det , som man idag respektera slampor som inte vill ta ansvar ens för en jävla kondom!


Sluta ljug eller bättre sluta skriva helt , du är en av svenska samhället stora sjukdom”


Man 2 igen, 20 minuter senare:
”Hur som helst du har svarat utan ens att veta det , du är dum på riktigt! Förmodligen ett av kraven för att jobba ”journalist” i Sverige… Skriv i vilken abortklinik skulle en barnmorska som vägrar utföra abort få jobb?  Sen leta upp ordet ”patientsäkerhet” på ordboken , sen läs några av eran artiklar på den tidning du sj skriver för … Där små flickor och pojkar dör på grund av dålig vård , händer ofta i super moraliskt mega land Sverige , där du är en ”viktigt person” , i dom fallen är order "patientsäkerhet” befogat , inte för att du bry dig om annars än att ligga runt utan kondom!


Du är rätt äckligt , och du är den dumma fan uppenbarligen!  Nu är vi klara med varann idiot”

Svar
:
Två saker:
1. Det är inte du som bestämmer när vi är klara med varann.
2. Fortsätt med kondomerna.

Inga kommentarer: