måndag 9 januari 2017

Skidor

Vi har snö igen, det börjar faktiskt att dra i skidåkartarmen lite, lite, lite men än har jag inte varit ute överhuvudtaget. 2017 innebär mindre måsten, mer roliga saker vilket också innebär att jag tagit beslutet att inte åka Vasaloppet i år. Sorgligt men jag orkar inte jaga mil. Platsen är nu såld till en kille som gör loppet ungefär dubbelt så snabbt som jag (kanske ännu snabbare).


Men jag har precis varit på en långhelg skidåkning på tvären i Idre. Helt fantastiska backar! Och vilka vyer! Nu är själen tankad med energi igen.
För övrigt lägger jag mycket fokus på styrka just nu. Tre gånger i veckan ska det styrketränas efter ett program som en cool gymsnubbe tagit fram åt mig. Och så har jag lagt in keso/kvarg på schemat igen. Nu ska det byggas muskler! :) I dag var Sara och jag på gymmet och rev av knäböj, marklyft, militärpress, sittande rodd och bänkpress. Kul ju! Nedan leker jag rodd (så ni inte tror att vi gör marklyft med flugvikter).
Just nu ligger RPM-filmningen som en tung filt över mig. MÅSTE få till den inom kort. Ska försöka provfilma i veckan och sedan filma på riktigt nästa måndag. Nervöst.....

Inga kommentarer: