onsdag 25 januari 2017

Go with the flow

Jag är inne i en styrkeperiod. Länge sedan jag satsade på styrka så här på riktigt men när kroppen började bli vek och det började kännas lite här och var plus att jag behövde en motivationshöjare - ja då passade styrkan mig perfekt.


Jag har tagit hjälp med styrkan den här gången för att det ska bli bra. Det är Andreas (Stark Fysik) som har hjälpt mig att tänka till, vad jag behöver, hur ofta och framför allt hur jag ska komma utanför den där komfortboxen. Förändra för att utveckla.
Det som skiljer sig mest är att jag nu varje vecka prioriterar styrkan (i 8 veckor) och därmed kör tre pass, no matter what. Det innebär att jag inte springer lika mycket för tillfället. Mitt upplägg är också annorlunda mot förut - jag gör färre repetitioner men riktigt tungt. Jag har aldrig kört så tungt som jag gör nu och det ger resultat! Efter tre hela veckor märker jag stor förändring i hur mycket jag orkar, hur kroppen känns och hur jag mår. Jag har också gjort små förändringar i min kost för att boosta kroppen - mer protein och mindre socker (dock inte så strikt men jag har det med i tanken och i mina val). Inga förbud men det jag är strikt med är min frukost som jag bytt från Verum + müsli till havregrynsgröt, mellis på förmiddag och eftermiddag som jag bytt från en massa frukt till kvarg + ägg på förmiddagen och kvarg + frukt på eftermiddagen. Som Dottern säger - utan kvarg blir jag arg. True story.


Det ska bli spännande att se vad som händer under de här 8 veckorna. Jag ska rapportera löpande.

Inga kommentarer: