fredag 8 juli 2016

Snart semester

I dag är den sista arbetsdagen innan semester. Eller i teorin är det det i alla fall, i praktiken så behöver jag jobba lite till.... Det känns bra! Jag har verkligen jobbat stenhårt de sista månaderna och det börjar märkas. Diskuterade med min coach i veckan och han påstår att stress kan medföra att kroppens syreupptagningsförmåga hämmas rejält vilket kan vara orsaken till min känsla i Vansbro i lördags. Till råga på allt har jag nu fått riktigt ont i halsen och i går hade jag också feber, vet inte hur det är i dag. Så typiskt mig att köra hårt in i kaklet och sen bli sjuk när semestern börjar.

I morgon är det dags för Vansbrosimmet. Jag kommer att bestämma mig i morgon bitti hur jag gör. Förståndet säger NEJ, du har ont i halsen och ska INTE simma. Någon annan del av mig säger - men det är ju din sista del i Klassikern, klart du ska simma men ta det lugnt. Svårt.

Häromdagen var jag och simmade med Sara, ett sånt där perfekt, underbart simpass. Solen sken, tekniken var där, allt var fantastiskt. Kul också att få bilder från henne då hon mutat sin mamma att följa med som fotograf med en proffskamera, vilken skillnad på bilderna jämfört med mobilen!

Den där kvällen kommer jag att bära med mig länge. Tack Sara för att du dras med mig trots att jag är långsammast i världen på att simma. Puss!
 

Inga kommentarer: