onsdag 6 juli 2016

Marre testar Selma Spa+

Söndag morgon satte jag mig i bilen med mina små barn, 30 mil mot Värmlands skogar. Fick dock stanna redan efter 10 mil för att fylla på mat på McDonalds i Ludvika.... Slutmålet var Selma Spa.

Vi nappade på ett sommarerbjudande som var riktigt förmånligt och vårt syfte var att hänga med varandra, hinna prata, varva ner och för mig att få umgås två dygn med Dottern som om 1,5 vecka drar iväg till USA ett helt år (snyft och ångest).

En hel del syskongnabb var det till en början men när Dottern lovade Sonen att få komma på hennes avskedsfest så var han beredd att göra egentligen vad som helst för att få det att hända. Och då menar jag vad som helst. Jag frågade vad som var så spännande med att få gå på en fest med 18/19-åringar så mumlade han något om snygga tjejer.... :)

Vi checkade in och drog ner till spa-avdelningen på en gång. Vi hängde en stund, bastade, badade, läste.
Sen testade jag ett kort yogapass och ett kort corepass. Yogapasset var mer ett stretch-pass än yoga, perfekt för min stela kropp. Core-passet var väl inget nytt, det kändes mer som ett 80-tals aerobicspass med step-touch, höga knän osv i takt till musiken i uppvärmningen och sen klassiska coreövningar också i takt med musik. Inget flashigt men det fyllde sin funktion.

Sen hängde vi igen tills vi kom på att vi var hungriga. Vi valde att åka iväg till ett ställe som Dottern fått tips om 15 km norr om Sunne - Diner 45. Häftig inredning och god mat. Alldeles för god.... Vi rullade ut.

Vi somnade som barn tidigt, tidigt.

Sovmorgon och sedan en helt fantastisk frukost. Verkligen fantastisk.
Vidare ner mot spa-avdelningen igen där kidsen gick på gym och jag på ett styrkepass med en energisk norska som ledare. Vilken energi! Ett bra pass i tabata-form.

Häng igen, lunch och sen drog jag på sportmassage. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om den, det var faktiskt gränsfall till att vara obehagligt. Massören var väldigt mycket innanför trosorna, både på baksidan och framsidan om jag säger så.... Och aldrig har mina bröstmuskler knådats så mycket som i dag. Han lät väldigt proffsig när han pratade om hur kroppen hänger ihop, bindväv och annat men nja, jag vet inte. Har fortfarande en jobbig känsla kvar.

Mer häng, bad, snack, bokläsning och sedan en riktigt fin middag. Riktigt fin. Vilka råvaror!
Ännu tidigare i säng, somnade som en stock.

Vaknade tidigt på tisdag morgon då jag hade möte, väckte sedan barnen och vi åt frukost en lång stund igen innan vi rullade hemåt. Dottern körde och jag jobbade. Dock kände jag mig helt avslappnad och snygg. :)
Min summering av Selma Spa är att det är helt fantastiskt! Jag hade velat hinna med så mycket mer som ex löparspåren precis utanför knuten, promenader, pass, behandlingar mm. Hade lätt kunnat stanna hela veckan. Åk dit!

Inga kommentarer: