fredag 20 november 2015

Stresssssssss

Veckorna är tydligen bara måndagar och fredagar, i alla fall på min blogg. Livet stressar på i ett tempo som inte känns riktigt bekvämt nu och då är bloggen det sista jag tänker på. Näst sist kommer Sonens fiskar (ja, de lever fortfarande).

Den här veckan skulle bli min nystartsvecka, en vecka då jag återigen fokuserade på bra träning. Visst, måndagen började bra med spinning på lunchen och ett bra styrkepass på kvällen. Tisdagen innehöll en riktigt bra simning med Sonen. På onsdagen började det balla ur, stressade som en galning hela dagen, missade lunchjogg, kom in på kvällspasset med Gävle Tri fem minuter innan passet skulle börja, stresshormonerna härjade runt i kroppen och jag mådde riktigt dåligt men drog på mig "proffsiga-intstruktörs-smajlet". Ett bra pass brukar jaga bort alla stresshormoner men det funkade inte. Direkt efter passet drog de igång och härjade i kroppen igen.

I går till storstaden med tågstrul de lux. Inte en grej gick enligt plan. Fick hitta vikarie till mitt crossfit-pass, fundera över hur jag skulle lösa de andra sakerna men till slut kom jag ändå hem och fick till en fika med fina vänner.

I morse hade jag simdejt med simpisen och det gick över förväntan. Ingen stress, bara ett skönt pass utan en massa måsten och en massa press. Och så skiner solen nu. Synd bara att jag ska stressa iväg till annan ort och sedan stressa hem för att hinna jobba som en galning innan jag ska hämta Dottern. Men SEN är det fredagsmys. Längtar. Men nu ska jag andas. Djuuuuuupa andetag.

Inga kommentarer: