fredag 6 november 2015

Simläger i helgen och fortsatt samarbete

I eftermiddag drar jag iväg med min simpis Sara, vi ska på simläger i Ludvika tillsammans med ett stort gäng andra simmare/triathleter samt mina två stora idoler Emma Graaf och Mikaela Persson (bilden nedan från Mikaelas blogg).

Emma Graaf har tagit SM-guld i långdistans (Nice-distans) samt kommit 5:a på Kalmar Ironman 2014.

Mikaela Persson startade sin karriär som elitsimmare men är numera en duktig triathlet, bland annat svensk mästarinna i olympisk distans 2014. Mikaela har också varit med och grundat Indie Bars, coolt!

Vi kommer att erbjudas fyra simpass, föreläsningar, styrka för simmare och god mat. Jag kommer att vara simpepp till tusen efter den här helgen!

Jag har också beslutat mig för att fortsätta mitt samarbete med Andreas, vi kör igång inom kort och jag ser fram emot det också. Jag kan inte träna utan plan, det blir hattigt, för mycket, för lite, för enformigt. Jag och Andreas känner varandra utan och innan, han vet vad jag behöver för att bli pushad och vet när jag behöver tagga ner. 2016 ska bli ett bra år med mycket energi och snabba ben/armar. Nedan bild från Andreas blogg (ja, han bor fortarande på Mallorca och fryser så fort det är under 20 grader varmt på en tävling).

Inga kommentarer: