måndag 2 november 2015

Måndag

Hur har helgen varit? Jodå, tackar som frågar. Sovit som en tonåring och mest lallat omkring. Men eftersom ni törstar efter noggrann rapportering så ger jag efter för alla dessa krav och ger er den nakna sanningen i punktform.
* "Råkat" döda två av Sonens akvariefiskar. Jag hävdar självmord men det kan också vara taskig kompetens och dåligt handhavande som är orsaken. Hur som helst, när jag kom hem från Mora så låg det två döingar och flöt runt. Jag fick panik och började byta ut det äckliga vattnet fort som ögat samt rengjorde pumpen. Tröstar Sonen med att verkar som att ett par fiskar är på smällen i alla fall. Jag klarar inte av att ha delad vårdnad om dessa fiskar. Jag kan inget om fiskar. Måste googla.

* Tittat på TVÅ filmer på Netflix i helgen, när hände det senast? Och notera UTAN att somna. Vaken hela tiden.

* Varit på innebandy-match trots att ingen av barnen spelade. Underhållande och bra match som var onödigt spännande. Jag åt också korv.

* Promenad i skymning med pojkvän för att tända ljus på kyrkogården. Stämningsfullt, tid för eftertanke, tid att känna tacksamhet.
* Mysjogg med Pinglan, puls som dånade högt och så mycket att prata om att vi var tvungna att stanna nu och då för att avhandla diverse ämnen. Insåg att vi inte hann färdigt under joggingturen så vi valde att göra det vi är bäst på - fika.

* Massor med tupplurar på soffan, några sidor lästa ur min bok.

* Drog mig ur soffan och åkte in på simträning i alla fall, trots att kroppen skrek NEJ. Tur att jag inte sett dagens pass innan.... Det rådde en nervös stämning bland alla halvnakna triathleter som samlades kring coachen innan passet. Och jobbigt blev det.
* Slutligen,  dagens "men-sluta-var-så-pretto-och-lev-livet-för-tusan" från Sofia. Skrattade så jag kiknade. Och ja, jag är en syndare. Ska rufsa till min avancerade frisyr samt plocka av mig mitt halsband per genast. Och givetvis inte yppa ett ord till någon då jag faktiskt inte har en man att yppa saker till som skulle kunna föra dessa vidare till allmänheten. Jag ska bara leva i stillhet från och med nu.

3 kommentarer:

Malin Olsson sa...

😂

Malin Olsson sa...

Mäh, jag skickade ju en skrattande gubbe. Roligt inlägg, lycka till med firrarna!!!

Sofia sa...

Lite KFIB-varning nu kanske, men det här var faktiskt också ett fantastiskt inlägg! :) Punktform är alltid en vinnare! Måste skriva mer sånt. :)