tisdag 20 oktober 2015

Vive la France

Vaknade tydligen i Frankrike i dag. Bon jour på det och försök landa. Helgen gick i superfart och på söndag eftermiddag kallade jobbet. Delar av min helg i bilder.

Fredag - jag fick vara fröken på fredagsspinning, äntligen! Som jag längtat! Valde en pyramid som är nerklottrad på ett ABF-papper. Upplägget var

Uppvärmning ca 10 min
4 min snabba ben/hög kadens
3 min tungt
2 min valfritt (tungt eller snabbt)
3 min valfritt
4 min valfritt
3 min valfritt
2 min valfritt
3 min tungt
4 min snabba ben/hög kadens
Nedvarvning ca 10 min

Mellan pyramiderna kort återhämtning (30 sek/60 sek beroende på intervallens längd).
Sen myskväll med kidsen, tacos och film. Somnade ovaggat innan 23.

lördag - vaknade tidigt utan klocka och planen var en kort morgonjogg innan vi skulle iväg på innebandy 9 mil bort. Benen var lätta och glada från första början, luften krispig, tankarna glada så utan att jag tänkte på det hade jag sprungit dryga 13 km. Precis så här ska löpning vara! (Sorry för felvänd bild men ni får träna nackmusklerna.)
Direkt och med superduperfart till innebandymatch vilken killarna vann. Jihaaaaa!
Och så middag med härliga vänner efter det. Den här Puman tänker på säkerhet framför allt när hon drar på sig allra sexigaste outfit med reflexväst och pannlampa innan hon drar hem med sin mörka dejt.
Söndag - på morgonen en tripp till Mora för att släppa av fina Dottern. Hann med en massa bra samtal i bilen. Hem, packa på två sekunder och vidare mot Helsingfors.
 
Måndag - ställer klockan på fem svensk tid för att hinna med en morgonjogg i finaste staden som var långt ifrån vaken.
Jag och kollegan snitsar till det genom att springa totalt vilse och att överraska alla pendlare genom att springa igenom järnvägsstationen. Mysigt. Konstigt tyckte nog de. Sen frukost, min favoritfrukost faktiskt. Piirakka med äggsmör. Finns det något godare?
Möten, möten, möten, till flygplatsen, mellanlandar på Arlanda i några minuter innan vi tar nästa plan mot Paris.

Tågresa på två timmar och äntligen en säng igen.
Sover som en stock och bestämmer mig för att skippa morgonjoggen för att få sova lite extra. Bra val för jag är trött som bara den. Nu möten på franska, kanske äta en snigel eller två och sen tidigt i säng för i morgon ska det springas. Banne mig.

Inga kommentarer: