onsdag 2 november 2011

Fredagskänsla

I dag sprider sig en underlig fredagskänsla över mig, det kan bero på att jag och barnen drar kosan mot Sälen och husvagnen i kväll. Det kan bero på att jag för första gången på en vecka tränade lite i går. Så trots att jag har ett par jobbdagar kvar innan det är fredag på riktigt, så njuter jag av känslan.

Träning i går blev det lite oväntat, hoppade in när innebandytjejerna körde fysbana, riktigt kul hinderbara med jämfotahopp över bockar, klättra, hoppa tresteg, kullerbytta och annat. Två varv och sedan styrka, två varv igen med styrka innan sista varvet som också avslutades med styrka. Perfekt tisdag! Mindre perfekt var att jag fick stressa som en galning från tjänsteresan direkt in på träning och ingen mat i magen sedan klockan 11:30. Träningen avslutades klockan 20:00 och då var jag hungrig som en varg. Note to myself - gör inte om det.

Sälen var det ja, hade hoppats på skidåkning men tyvärr är backarna alldeles kala och tråkiga. Får satsa på fjällvandring, löpning och äventyrsbad i stället. Hur som helst ska det bli skönt att komma iväg några dagar och umgås med vänner och med mina älskade små (?) barn.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har oxå fredagskänsla - så härligt!!!!

Trots att det inte är nån snö så får vi nog några sköna dagar till fots i stället och så ska vi ju ha plask & lek en dag ;) !!

Syns snart då, om inte i kväll så i mon!! // Ann