måndag 11 mars 2019

Min helg (som ni längtat!)

Jag har haft en helt fantastisk helg. Ändå känner jag mig tröttare än tröttast men det beror nog på andra saker.
Mitt nya liv fyller en vecka i dag. Hur känns det då? Jodåtackarsomfrågar. Jag har varit hungrig mest hela veckan trots att jag ätit väldigt mycket. Jag tror det är spinningen på söndagen som drog igång ämnesomsättningen totalt. Jag har ätit bättre mat än tidigare, inga ostbågar alls, ett glas vin på måndag och två glas på lördag. Helt OK. Kroppen känns något sliten, har nog tränat lite mer än vanligt. I fredags blev det morgonsim, lunchjogg + gym.
Lördag långpass löpning en sisådär 17 km och det var dödstungt. Tankarna som malde runt i huvudet var helt mörka, tråkiga och negativa. Kunde inte vända hur jag än ville. Men glad över att jag inte ringde efter skjuts. Alltid något. Sen drog jag och åt världens största pizza med Sonen. Typiskt bra.
Resten av dagen såg det ut ungefär så här.
På söndag morgon simmade jag med härliga tjejer och sen blev det promenad och mysfika med Kicki. Jisses vad vi pratade, det fanns ingen ände.
 Kom faktiskt iväg och drog igenom min nya RPM-release så att den sitter inför i dag då jag kör den som helhet för första gången. Skönt. Tacos och sen en bra film fick avsluta helgen.
I dag är det måndag, jag jobbar i Borlänge (som är mitt riktiga kontor även om jag nästan aldrig är här), har ett superbra flyt i jobbet och en härlig energi. I kväll ska jag mosa sönder RPM 82. Kom!

Inga kommentarer: