måndag 25 januari 2016

Tandlös

Den här helgen har bestått av skidåkning - först 3 mils nötande på längdskidorna i lördags och sen utförsåkning med hjärtat i halsgropen då jag försökte hänga på Sonen (behöver jag ens säga att jag misslyckades). Jag älskar vintern, på riktigt. Åker till Sälen inom kort och ser så fram emot det, ska få ihop många mil längdskidor men också chilla i backen.

I går kväll kom jag äntligen iväg på simning med världens bästa klubb. Jag, Rafael och Pojkvännen delade bana och coach Patric hade laddat för massor med balansövningar. Det är så sjukt jobbigt! På slutet fick vi dock en belöning i form av 2 x (200 m med paddlar och dolme, 200 m med paddlar och dolme men snabbare än förra, 4 x 25 max utan redskap). Riktigt bra pass. Skickade nedanstående bild till simpisen och undrade om vi ska kitta upp oss inför kommande bassängdejter men hon verkade något sval.
Har också hängt med världens bästa 18-åring (ja, jag är partisk). Det blev innebandy och vinst för hemmalaget.
Höll på att glömma - jag har varit till tandläkaren! Jag kan tänka mig att göra vad som helst om jag slipper att gå till tandläkaren. Men det gick faktiskt bra. En tand behövde dras ut och jag klarade av det utan att varken skrika eller bitas. Lite besviken för jag fick ingen tatuering när jag väl varit så duktig. Nu är jag en riktig heting. Grrrrrrr.

Inga kommentarer: