måndag 3 november 2014

Tävling hit och tävling dit

Hade samtal med coachen tidigare, vi diskuterade tävlingar hit och dit. Vad som är bra, vad som är mindre bra. Jag har beslutat mig för att strunta i de stora tävlingarna jag kört nästan varje år - det blir varken Göteborgsvarvet, Stockholm Marathon eller Vätternrundan. Känns sorgligt, speciellt Göteborgsvarvet som jag sprungit varje år sen urminnes tider men det är lite för mycket meck för att springa en halvmara. Stockholm Marathon är trevligt men nu har jag gjort det färdigt. Vätternrundan fattade jag beslut om redan förra året, det är för många olyckor, för mycket meck och en hel helg går bort.

Nu börjar bloggarna bubbla över av tävlingar, de coolaste är ändå Queen-of-F*ing-Everything Lantto som ska köra Rockman swimrun. Och klubbisen Ulf som ska köra (om han har tur i lotteriet) Norseman (Ironman med många, många höjdmetrar och start i en fjord med alldeles för få grader i). Jaha, och så sitter man här och inte har några mål. Eller vänta, några tävlingar har jag ju faktiskt inplanerade.

1:a mars - Öppet Spår 90 km skidåkning

31:a maj - Utö Swimrun med Mannen

6:e juni - Siljan Runt 160 km cykelnjutning

21:a juni - 70.3 Kronborg halv-IM i Danmark (anmäld men vi får se)

27:e juni - Vansbro Triathlon halv-IM med förhoppningsvis bättre väder än förra året

12:e juli - Hofors Swimrun premiär för vårt eget swimrun, tjohooooo!

8:e augusti - Sälen AIM Challenge Multisport när det är som bäst

23:e augusti - Copenhagen IM (trodde ni på allvar att jag inte skulle köra någon IM nästa år, va, va?)

Ungefär så ser det ut just nu. Fokus på cykel, löpning och simning. Lite styrka på det. En mix made in heaven. Förutom det där med längdskidor som jag inte riktigt begriper varför jag håller på med.

1 kommentar:

Färgfilm sa...

Men vad kul med CPH! Jag och Åke ska också dit :).