tisdag 11 november 2014

Ont i trötten

Älskar söndagkvällar, först simning med Gävle Tri och sedan soffan med Mannen och "I huvudet på Gunde Svan". Älskar, älskar, älskar. Och har vi tur så finns det något snarr kvar sedan lördagen.

I senaste avsnittet var det dags för Gunde att möta Wassberg eller Säcken som han kallas (skidåkare måste tydligen äta mängder med mat och då satt Wassberg som en säck, munnen nära tallriken och bara skyfflade in födan). Grabbarna hade långa samtal om det här med att ta ut sig, att våga tänka annorlunda, att Wassberg ställde sig på skidorna och körde med gips på för gipset satt ju kring hans knä, foten eller något annat var det ju inget fel på. Och som han säger (fritt citerat för jag minns inte ordagarant) "har man bara ont i trötten så är det ju bara att köra på". Lite sant är det, ibland känner man/jag/du efter för mycket, eller hur? Bild från TV 4.
Den känslan hade jag i morse på mitt simpass. När jag kände efter så stramade det både här och var, kändes trött i axlar och lats men vad tusan. Det är inte guld och gröna skogar på varje pass så jag bet ihop. Tekniken kändes bra, det var vid dagens intervaller som det började göra ont i trötten. Varje intervall bestod av 100 meter full fart med fenor, av med fenorna och direkt 50 meter full fart. Gånger sex. Halleluja. Testa!

Inga kommentarer: