torsdag 20 november 2014

Triathloninspiration

Mamma (av alla personer på jorden) tipsade mig för ett tag sen om en ny TV-serie som skulle sändas i finsk TV. Hon sa något i stil med "ni vet när man simmar och springer och sånt och så gör man allt i ett sträck utan att vila ett endaste dugg, tror det är det ni brukar göra" så jag tänkte väl inte mer på det. Hon säger så mycket. Fast sen när jag tänkte på det häromdagen så förstod jag att det kanske var triathlon hon tänkte på. Mycket riktigt hittar jag ett program på YLE som heter "Mitt Triathlon" som handlar om att göra fyra soffpotatisar till triathleter på sex månader. De träffas för första gången i februari och med målet att genomföra en olympisk distans i augusti (2014).
I går efter en tuff crossfit-träning med min triathlonklubb slog jag mig ner i soffan med Mannen för att kika om det där kunde vara något för oss. Och blev fast. Tre avsnitt har hittills sänts och det är faktiskt riktigt bra! Ladda hem YLE-appen (Arenan heter den) och titta du med.
Det finns också en blogg och övningar/tester som du kan kika på. Grym inspiration så här i november när säsongen känns långt borta.
Och om ni bara ska läsa en av blogginläggen så läs den här. Det är så gripande och så härligt. Vilken mental resa Sara har gjort!

Inga kommentarer: