måndag 27 januari 2014

Men hjälp mig upp ur sängen

Tuff helg. Förr i tiden då jag var ung kunde måndagarna vara något tuffa för att helgen gått åt till att partaja. I morse kändes det nästan likadant fast det där partajandet fanns inte med i bilden. I stället fanns en crossfit-inspirationsdag med i bilden. Japp. Lördagen var helt bananas.

Vi var på Vasa Crossfit och blev drillade i olympiska lyft på förmiddagen (marklyft, cleans i alla dess varianter, jerks) och "lite" gymnastik på eftermiddagen. Gymnastik tänkte jag, det måste ju vara lätt som en plätt. Inte ens en ynka liten stång med. Mmmmm. Så fel man kan ha. Vi hängde i en stång nästan hela eftermiddagen och gjorde diverse konster såsom kipping pull-ups, toes to bars (vilket jag definitivt inte fixade) och annat "skojsigt". Sen vidare till handstående, burpees, armhävningar, squats och ja, allt möjligt som jag förträngt.

På slutet körde vi en wod som nästan dödade mig.
 


Nu låter det som att det var väldigt tråkigt och jobbigt bara men det var det givetvis inte. Det var skitkul! Men träningsvärken alltså. Shit pommes frites.

Träningsevent hade fixat dagen och en stor eloge till dem, det var proffsigt på alla sätt! Och Crossfit Vasa med dess coacher var helt suveräna. Fast till en början var vi lite rädda för Patric (han som står mitt i när vi tränar cleans nedan, i svart), det kan vi erkänna direkt.....

Och så var det det här med Nina. En tyst, söt liten tjen från Kiruna som jobbar på LKAB. Gjorde inte så mycket väsen av sig men när vi väl började träna. Jisses. Vilken brud alltså. Vilka muskler! Det visade sig senare att hon är världsmästare i bänkpress. Just ja.

Nedan några bilder som Sofia från Träningsevent tagit.

Jag skalar handstående, är ju livrädd för att stå på händer...
Hela gänget.
 Nöta, nöta cleans....