onsdag 23 januari 2013

Supertisdag

Gled ner i vattnet tidigare än planerat då jag tänkte det skulle vara lite mindre folk (läs tanter som är rädda att bli blöta i håret) där. Hade väl inte helt rätt i mina antaganden då alla tanterna hängde på låset när simhallen öppnade.... Men efter en stund hade jag och Mannen skrämt bort alla på vår bana och kunde simma på riktigt.

Simpassets fokus var uthållighet (och pannben skulle det visa sig). En massa frisim, enarmssim, frisim igen under uppvärmningen och själva passet var 4 x 100, 4 x 50 och slutligen 4 x 100. Jag hann bara med de två första set'en och var helt nöjd med det. Jisses vad jobbigt! Försökte ge allt i varje intervall, simmade något långsammare på hundringarna för att öka på 50-meters intervallerna. Framför allt inte stanna mitt i en intervall utan direkt vända och fortsätta. Varierade varje intervall med att använda dolme och/eller paddlar. En bra känsla och ett bra flyt, förutom med benen för jag har glömt bort hur man använder dem. Tur att crawl-lektionerna drar igång nästa vecka igen.

En snabb visit hemma för middag och relax (vilket betyder Candy Crush spel), tillbaka till simhallen för att springa på gymmet. Hade tur som fick tag i ett löpband för det var tokfullt på gymmet. 3000 meters test. Med en timmes simning i benen. Gick väl så där.... Men nu är det gjort!

Avslutade med kettlebells på andra gymmet. Full sal och härlig energi hela passet igenom. En supertisdag helt enkelt. Nu längtar jag efter en sån här igen. Mums.

Inga kommentarer: