måndag 27 juni 2011

Ladda om

Vilket midsommarfirande! Och vilken skön återhämtningsvecka! Men nu är återhämtningen i stort sett klar. Kroppen känns på gång igen, tröttheten är som bortblåst. Förutom sill och små grodorna har jag också sprungit en kort sväng och testat våtdräkten i Orsasjön. Ser ni förresten, vem som stod på startlinjen på 15-kilometersloppet (Orsakajt'n)? Anna Hag i rött linne, som också vann på tiden 56:02. Makalöst.Som sagt, sill och potäter på plasttallrik är inte fy skam. Några snapsvisor och dryck blev det förstås också i glada vänners sällskap.
På midsommardagen hade vi slappat färdigt, jag utmanade familjen på minigolf. Tänkte jag skulle sopa mattan med dem men det gick inte riktigt... Mannen hade nybörjartur och vann turneringen.Söndag var det i går, vi slog till med Functional Moves Outdoor dagen till ära. Solen passade på att titta fram och det var helt underbart att köra upphopp och utfall i fågelkvittret. Toppade med BodyCombat med kollegan också. Underligt nog har jag lite träningsvärk vilket försvårade sparkarna, kan vara från löpningen eller också korta simturen. Vem vet. Eller så var det en hajattack i Orsasjön som jag inte riktigt noterade.

Nu laddar jag för Vansbrosimmet! Ser inte riktigt fram emot det, vattenrädd som jag är, men jag hoppas på bra väder och varmt i ån. Just nu ligger temperaturen på blygsamma 14,9 grader men det är ju nästan två veckor kvar, en vecka med en värmebölja dessutom så jag är inte orolig. Jo, det är jag men jag låtsas vara cool.

Laddar gör jag genom alternativträning (se nedan), lätt löpning, i plurret minst 3 gånger denna vecka. Det låter som en utmärkt plan tycker jag.

Inga kommentarer: