måndag 6 december 2010

Mildväder ute

Vi har haft riktigt ruskigt kallt här hemma senaste tiden. Toppade på - 26 grader en dag.... Eftersom jag har ovanligt lättretade luftrör har jag förpassat löpningen till löpband. Hur sexigt är det? Finns i och för sig en och annan byggare att vila ögonen på. Fy skäms, Marre, de är bara småpojkar..... Men I DAG är det bara kring fem grader minus vilket innebär snölöpning för mig, äntligen! Och stavarna får följa med också. Vilken lycka!

I dag känner jag en molande värk i hela kroppen. Värst är vader och axlar. Det är BodyCombat-utbildningen i lördags som är boven i dramat. Som vanligt har jag svårt att sova när kroppen försöker limma ihop små muskelceller så i dag består min make-up av hundra kilo foundation på de mörka ringarna under ögonen. Julpyssel kanske? Julkänslan utökas av att jag har en gigantisk finne på näsan som då skulle kunna tas för en härligt julröd julgranskula. Festligt! Not.

På schemat den här veckan då? Jo, i dag hinner jag med generalrepetition av Functional Moves release 7, snölöpning med stavar och mys med barnen (maken är äntligen iväg på tjänsteresa så vi har huset för oss själva ända till onsdag, wohooooo). I morgon vilodag som sig bör på tisdagar. På onsdag FM, torsdag löpning + cirkel, fredag förhoppningsvis längdskidor och spinning, lördag releasedag med BodyPump, BodyCombat och Functional Moves, söndag ev roddmaskin och sedan BodyCombat och FM. En fullspäckad vecka!

Inga kommentarer: