lördag 18 december 2010

I dag firar jag!

Fyller nämligen år, hurra för det! Firade genom att få en massa fina presenter på morgonkvisten. Bara snöinspirerade saker - smycken från Snö, Craft-mössa till skidåkning och skidhandskar. Härligt!
Har också hunnit med att fixa nytt körkort (oj, 20 år sedan jag fick mitt körkort, shit), posta julkort, mysa, äta god lunch, träna. Nu ska det fixas julgodis, ätas pizza och kikas på Robinsonfinalen med bästa vännerna. Vilken härlig födelsedag!
I veckan har jag faktiskt hunnit med träning också, jag och maken drog iväg mitt i natten i torsdags för ett skidpass med pannlampa. Mysigt men ganska jobbigt. 8,5 km blev det, förstår inte hur jag inom kort ska kunna köra 9 MIL. Vad har jag gett mig in på..... Fredagen avslutades givetvis med spinning innan vi bjöd ut mamma och pappa på finmiddag. Mys!

6 kommentarer:

Jessica sa...

Grattis! Jag har också fått hämta nytt körkort - inte kan det väl vara 20 år sedan vi fick våra körkort!!??

Löpning & Livet sa...

Grattis på din dag!

Sofie RW sa...

Åh men grattis! Älskar snö-smycken, de är så fina tycker jag.

Visste inte att man kunde ta körkort vid 10-års ålder!

Marre sa...

Tack! Och tack Sofie, det var ovanligt på den tiden att få körkort vid 10 års ålder men jag fick dispens eftersom jag var en naturbegåvning på bilkörning. Öhhh... :-)

Camilla sa...

Grattis på födelsedagen en dag försent! Huu vad gammalt det lät när du skrev att du har haft kökort i 20 år...Nä inte vi va?

Miss Agda sa...

Ett försenat grattis!!