fredag 3 december 2010

Bänkpresströjor och julfester

I går på väg på tjänsteresa slängde jag ett öga på termometern i bilen - minus 24 grader utomhus! Det är inte klokt! Men så vackert så det gör ont.

Fick med mig mannen på träning på stora gymmet i går. Han är lite skeptisk mot att vistas där nere i källaren med de stora grabbarna. Han jämför nog sina muskler mot de stora grabbarnas. I går var där t ex en kille som är med och tävlar om Sveriges Starkaste Man. Vi har så många kändisar i vårt gym. En annan intressant grej är att det tydligen finns en kille som tävlar i bänkpress på gymmet, i går hade han sitt träningspass. Först såg han ut som vem som helst (nåväl, en uppblåst vem som helst) men körde bara bänkpress och inget annat. Helt plötsligt sliter han av sig tröjan och byter till en bänkpresströja (visste inte ens att det fanns sådana). Det var det töntigaste jag någonsin sett i hela mitt liv! Fast då påpekade mannen att vi kanske inte heller är helt rätt i våra Craft-löpartights på gymmet..... Han har en poäng där.
Men löpning 30 minuter och sedan cirkelträning. Jag älskar verkligen att vara på gymmet och grym träningsvärk i rumpan får man också som på köpet.
I kväll laddar jag för julfest genom att gå på spinning. I morgon löpning och roddmaskin och sedan äntligen kvartalsutbildning för BodyCombat. Som jag har längtat! Och så ska jag hålla i sonens 9-årskalas i morgon också. En stor dag som jag är säker på påbörjas tidigt för vem kan sova ordentligt natten mot sin födelsedag?

1 kommentar:

Camilla sa...

Hej Maarit, tänkte bara tala om att jag läser din blogg lite då och då! Kul att du uppdaterar ofta! /Camilla