fredag 16 juni 2017

Hörrni - det är sommar!

Landade i Stockholm sent i går kväll, sommarkvällen var ljummen och vacker. Hade tillryggalagt 42 mil i bil under dagen så egentligen längtade benen efter att få nöta asfalt, huvudet efter att få skingra tankar, lungorna efter att få jobba men det var alldeles för sent. Däremot fick hjärtat sig en glädjeskutt när jag fick hålla i en ny liten kille. Naaaaaaw. Här i mammans trygga famn. Blivande löparfötter?
I morse hoppade jag dock ur sängen och tvingade även Pojkvännen att göra detsamma, jag tror faktiskt inte att han vaknade innan vi var tillbaka till hotellet igen för då började han att gnälla över tidig morgon...
Efter denna bloggmoment sprang vi i trappan bakom och jag fick en maxpuls utan dess like. Perfekt morgon. Sen åt Pojkvännen en näringsrik frukost (hoppas hans mamma inte läser detta).
Wienerbröd, croissanter, pannkakor med grädde och sylt och så lite bacon på det. Hepp hepp.


Det har också varit skolavslutning, Sonen slutade nian med finfina betyg och ska nu ge sig ut på nya äventyr. Min lilla kille.

Och jag gjorde en triathlondag med supersnabba Sara - först dryga 6 mil cykel, sedan en kort jogg till glasserian och slutligen gummisimning för första gången i år.
Starka gummimänniskor.
1 km senare. Svårast var att få på våtdräkten, mest för att jag numera har långa naglar och ej triathlonanpassade naglar. Måste överväga att klippa av dem inför OW-säsoongen.
Äntligen gummidoft i lägenheten.
Så nu jobb, jobb, jobb och sedan kryssning. Hoppas på finväder (eller vinväder som jag kallar det nuförtiden).

Inga kommentarer: