torsdag 9 mars 2017

UK - off topic

En dag som börjar klockan 04:30, klockan ringer på hotellet på Arlanda. Släpar mig ur sängen, ner till en snabb frukost/planering med konsulten jag reser med. Vidare mot första flyget, somnar innan planet lyft. Snick-snackar med samma konsult ett tag när vi mellanlandar i Köpenhamn. På nästa flyg är jag vrålhungrig och äter en macka, läser några kapitel ur min bok "Kaninjägaren", somnar igen. Vidare med taxi en timme, det är varmt. Riktigt varmt. Framme strax innan 10 lokal tid. I ett land där det aldrig äts lunch men de brukar offra sig när vi svenskar kommer på besök. När klockan är 12 lokal tid, 9 timmar sedan jag klev upp, börjar jag skruva på mig och insinuera att det vore trevligt med lunch. Ingen reaktion. Vid TVÅ lokal tid tar vi ett break på exakt 3 minuter för att äta några mackor och chips stående runt ett bord. Jag dricker kaffe ur stora muggar kontinuerligt. Tills jag upptäcker att de dricker kaffe utan koffein. Jahaja. Det pratas om middag vid 20. Jag kommer att vara död innan dess. Det här kanske blir min sista bloggpost ever. Jag har inte ens fotat något men har hittat några sköna typer som beskriver mitt liv perfekt.
Sa jag att jag är trött? Fnissar hejdlöst och får låtsas att jag fått något i halsen. Och konsulten bara jobbar och jobbar, vägrar ta lunch, vägrar fika, jobb, jobb och jobb. Vi är på kant med varandra.
Och så saknar jag den här busplutten.
Och så saknar jag en säng. Jag har räknat ut att OM jag kommer i säng vid 22 i kväll (vilket jag inte riktigt tror på pga sen middag och ovan nämnda konsult) så har jag varit vaken i 17,5 timme. Och natten innan sov jag 6 timmar. Hepp hepp.

Inga kommentarer: