tisdag 14 mars 2017

Ett nytt land, nya möjligheter

Förra gången jag var här blev jag buren av ryssar. Den här gången var jag lite mer försiktig när jag tog mig an samma sträcka. Lunkade iväg och känslan var fantastisk. Kilometertiderna lite för bra trots slirigt underlag. Jag springer en vända runt vatten och när det var dags att vända åt andra hållet förstod jag varför jag haft en fjäderlätt känsla.... Motvinden slog emot mig, jag kunde knappt hålla mig joggandes när jag stretade tillbaka. Men 7,5 km lagda till protokollet. Inga ryssar alls i detta protokoll.
 Firade med middag och vin.
Löpningen känns bra nu, en bra känsla i kroppen. I lördags sov jag över löpardejten med Marie så jag fick springa långpass ensam. Gnetade ihop 15 km utan problem. Det var bara en gång jag hade en svacka pga dåliga tankar och bajsnödighet. Den gick över. Tog en snabb dusch och var sedan redo för en snabb shopping, kalas och middag med fina vänner. Fortfarande rödblommig i ansiktet.... Jag kallar det vårfin.
För övrigt så tar jag en vilodag i morgon. På torsdag hoppas jag hitta tillbaka till badhuset, kanske även på fredag morgon. Resten av fredagen ägnar jag åt att minnas och hedra en fin person gått ur tiden. En man med hjärtat på rätt ställe, en man som alltid hade till för ett vänligt ord, ett leende eller en klok kommentar.

Inga kommentarer: