tisdag 27 december 2016

Jul, jul, strålande jul

Och där var julen officiellt över. Jag har haft en mycket fin jul, det har varit mycket kärlek, god mat, lagom mycket stress och en del träning. Nu är jag (nästan) ledig fram till nyår och målet är att få batteriplupparna att pluppa till en något högre nivå än innan jul.


Dan före dopperdan orkade jag och Pojkvännen titta på Bingolotto ungefär 5 minuter innan vi tröttnade ur och hittade en film. Tidigare på dagen hade Sonen tjatat till sig att få öppna en julklapp (helst alla).
På julafton hade vi julfrukost med julklappsbyte och sedan var vi fröknar på ett var sitt pass - jag spinning och han E-fit Nöjda miner efteråt.
Resten av dagen bestod av mat hemma hos mig med min släkt inklusive Dottern på länk från Amerikatt och på kvällen hos Pojkvännens släkt. Avslutade kvällen i soffan med en bra bok.
Fick mysa med de här små mysisarna.
Juldagen startade med sovmorgon, frukost med Sonen och sedan Saras spinning för tomtar. Oväntat konstig kropp med noll gensvar på puls. Så kan det vara ibland. Resten av dagen spenderades med kalas och bio (Star Wars, min första och troligtvis enda Star Wars film).


Annandag - sovmorgon igen, häng i soffan och sedan soljogg. Halt men vackert. Avslutade kvällen med hockey.
Och nu är det tisdag. Jag och Sonen har precis fraktat undan allt skräp och alla kartonger, nu sitter jag i soffan och lyssnar på vinden utanför, läser en bok och har det allmänt bra. God fortsättning på er fina bloggläsare!

Inga kommentarer: