torsdag 8 december 2016

Julkänsla?

Dagarna rullar på och det känns som att jag inte hinner med någonting alls. I dag är det 8:e december men julkänslan vill inte riktigt infinna sig. Kanske beror det på att den här envisa förkylningen aldrig verkar släppa taget om mig, vaknar var och varannan dag med halsont och bihålorna fulla med slem. Kanske är det alla tankar hit och dit på framtiden som maler och tynger ner. Kanske är det bara för att snön inte kommit. Men i tisdags kväll åt jag middag på en fantastisk herrgård, en herrgård som faktiskt är med i Kanal 5's Julkampen, länk till gårdagens program här (har inte hunnit kolla än men ska göra det).
Sonen har hunnit med att fylla 15 år också, till råga på allt så fixade han sitt körkort för epa i måndags så vi har firat mycket. I dag kommer han till mig och då hoppas jag på att få en tur i hans epa. Se upp Hoforsbor!
Samma Son med mindra antal tänder men lika söt nu som då.
Men det här är en träningsblogg och jag har faktiskt tränat trots att jag inte bloggat, tänk att det ens är möjligt!


Fokus har varit på spinning, mycket RPM men också vanlig spinning. Just den här veckan sitter jag på frökencykeln tre gånger - först måndagens RPM, i går körde jag 90 minuter distanspass och på fredag är det min tur att ha fredagsspinningen (har inte bestämt om det jultema, vanligt pass eller RPM).


Körde också Lofsans benpass i söndags vilket ger mig sådan träningsvärk att jag nästan inte kan gå på några dagar. Vill du testa? Då kör du följande två cirklar och startar med 40 reps av övning 1, 40 reps av övning 2, 40 reps av övning 3, sedan 30 av alla, 20 av alla och slutligen 10 av alla. Byt sedan till nästa cirkel och gör likadant. Kunde knappt ta mig uppför trapporna från gymmet.


Cirkel 1
* Höftlyft med stång
* Utfall med stång
* Sumo deadlift highpull med KB


Cirkel 2
* Djupa benböj med stång
* Boxjump
* Bulgarian split med eller utan stång


Simningen går tungt, har inte riktigt tiden som behövs att passa badhusets öppettider men löpningen har jag kommit igång med lite i alla fall. Fokus framåt kommer att vara spinning för att bli klar med RPM-licensen, löpning och styrka. Simningen får jag ta som den kommer.


Nä, nu får jag ta och rycka upp mig och välja glädje i stället för mörka tankar. Hej hopp ljusa tankar - här kommer jag! Börjar med att sätta ihop ett sjudundrande kettlebells-pass för kvällen! 17:30 kör jag så häng med ni som vill!

Inga kommentarer: