fredag 23 december 2016

Greg the Stallker julträning

I tisdags hände det, Greg the Stallker hade bjudit hem mig till sig och sin familj. Han har ju visat sig dyka upp på de mest otippade ställena i mitt liv så både jag och han har under en tid börjat ifrågasätta vårt osunda förhållande. Men nu ville han visa att han är en helt ordinär trebarnsfar som bara råkar vara på samma ställe som jag. Väldigt ofta. ;)


När jag kom dit så började han genast hinta om det hemliga rummet dit jag inte fick gå. Hua. Visste inte riktigt om han skämtade eller inte men lät mig vaggas in i trygghet med hjälp av dyr årgångschampagne. Lättköpt som jag är. Men det visade sig att det faktiskt inte fanns ett hemligt rum som var tapetserat med smygtagna foton på mig. Phjuuu. Det var en fantastisk middag med Greg och hans fru där det avhandlades allt om olikheter mellan fransmän (vilket de är), svenskar och finnar, träning, mat och en massa annat. Tiden sprang iväg och lycklig i själen åkte jag tillbaka till hotellet.
Men jag har också tränat. Simning i morse (Sara fixade in oss på en exklusiv simtimme, lyx) och kettlebells i går. Julen när den är som bäst.
Och du vet väl att du kan träna med mig i morgon julafton - 09:00 kör jag spinning, kom, kom!

Inga kommentarer: