tisdag 30 augusti 2016

Löften, löften....

Regnet öste ner hela dagen, verkligen så där jättemycket så man knappt hör vad man tänker eller vad konsulten säger. Nickar bara nu och då och tänker att hen inte heller hör vad hen tänker/säger. Typ. Stort projekt som ska sjösättas efter otaliga timmar av arbete från alla sidor. Spännande men också läskigt. De hänger mig om det blir fel. Eller kanske är det knivar som används här i Finland? (Allt det här är skoj mamma, du behöver inte oroa dig alls för mig för jag lever och har inte ens ett litet knivstick i mig. Än.)


Det gick bra, jag behövde fira. Trotsar vädret och ger mig ut ändå i mina nya skor och mina nya strumpor. De var så dyra så jag misstänkte att de skulle springa åt mig. Sjukt besviken för de hjälpte inte till ett endast dugg. Inte det minsta lilla. Och ändå kostade de 75 kr per strumpa. 150 kr paret. Jag köpte tre par i tron att jag skulle bli snabb. Nu funderar jag på att reklamera dem genom att skicka de där halvblöta strumporna tillsammans med en Garmin-dump på passet. Här är de, nya skorna och nya strumporna som lovade guld och gröna skogar men levererar en unken doft av regn.
Själva förpackningen lovar också high tech rätt igenom.
Achilles protection, blister-free technology. Words.

Fem kilometer senare hamnar jag på gymmet och tänker att jag river av Veckans Värsting från Aktivera Fabriken (snodde den från instagram).
Bytte dock ut 20 KB-hopp mot 10 hand release push-ups + 10 crossfit situps. Inte så mycket studs och hopp i de här benen kan jag lova.

Skönt pass och jag inser att jag är svagare än någonsin nu. Kommer att få en sån sjuk träningsvärk.

I morse tänkte jag att det kanske skulle bli ett morgonpass men jag tänkte om när kroppen skrek efter sömn. Sömn fick den och sen världens bästa frukost. Only in Finland.
Nu jobbar jag några timmar till, sen klickar jag hem en New York-resa, sätter mig på flyget hem och har jag tur så hinner jag hänga på Monster-Linda när hon kör crossfit i kväll. Hoppas.

Inga kommentarer: