måndag 9 maj 2016

Time flies

Måndag. Veckorna försvinner i ett rasande tempo. Försöker febrilt räkna hur många veckor det är kvar till diverse tävlingar, Dotterns studentfest och annat som ska fixas. Alldeles för lite konstaterar jag. Försöker samtidigt få ner pulsen, andas, inte stressa upp mig, leva härvarande. Inte lätt. Men då är det bra att ha vänner som pushar, som vågar säga ifrån, som vågar ställa krav för att jag ska hitta tillbaka. Puss på er alla! I går var det söndag, då tog jag sovmorgon, tog tag i tvättberget (exakt hur mycket tvätt kan två människor i ett hushåll generera??????), drog runt dammsugaren en sväng och cyklade sedan med Sara. Målet med mitt pass var hög puls, kort tid. Cykelgänget körde också ett superpass på 10 mil i ett högt tempo. Dock alldeles för tidigt för att jag skulle orka upp.... Jag har ju varit på fest x 2 i helgen. Galet.
Efter häng med Dottern så var jag E-fit fröken. Utomhus förstås och det var helt underbart. Här är delar av gänget på väg "hem".
Kvällen avslutades med middag som Sonen fixat och så glass som efterrätt. Underbar helg.


Den här morgonen började jag med härlig morgonjogg, solen sken och fåglarna kvittrade. Så gjorde även Sara. Alltså både sken och kvittrade.
I morgon åker jag till Stockholm alldeles för tidigt, sen svingar jag kulor på kvällskvisten (kanske utomhus?), på onsdag morgonsimmar jag förhoppningsvis och sen är det Riga som gäller resten av veckan. Tar givetvis med löparskorna och hoppas kunna visa upp fina morgonjoggsbilder.


Var rädda om er och kramas!

Inga kommentarer: