onsdag 13 april 2016

Påminnelse till mig själv och E-fit

Jag har ju för tusan en blogg också! Bra att jag kommer på det nu och då.

Det är mer än fullt upp nu. Jag hinner inte riktigt med och kroppen säger STOPP. Första tecknet är alltid yrsel som kommer från ingenstans. Helt plötsligt snurrar hela världen och jag med den. Nästa steg är minnesbortfall, jag minns inga koder, jag minns inte vad jag sagt, jag minns inte vad jag ska göra, jag minns inte vad personer heter. Häromdagen när jag skulle cykla hem så cyklade jag till mitt gamla hem, där jag bodde för ett år sedan. Inte bra. Måste skärpa mig och lägga in "bara-vara-tid". Men det är så roliga saker jag pysslar med! Jobbet är roligt, jobbresor är roliga, träning är roligt - allt är roligt!

I helgen var jag också på något roligt, då utbildade vi oss i E-fit, Korpens variant av crossfit. Vi hade sjukt duktiga utbildare under helgen - Malin Tittonen som tävlat i Games (världsmästerskap i Crossfit) och Jaime Conteras som också är en grym crossfit-atlet (båda från coola Måndagsklubben i Falun). Det var mycket skratt, många nya aha-upplevelser och sjuhelsikes träningsvärk. Vet inte hur många squats jag gjorde i helgen men minst en miljarrrrd..... Och när du tvingas göra dessa squat med perfekt teknik (så gott jag kan) så aktiveras helt nya muskler som tidigare tydligen sovit. Aj.
Vi lekte också hinderbana så grannarna satte kaffet i halsen.
Vi stod på händer (eller vissa av oss i alla fall).
Och så hängde vi i stången så mycket att jag till slut fick sånt där coolt kalk i händerna för att kunna hänga kvar. Coolfaktorn var enorm.
Teknikpet dagarna i ända.
Och en massa inspiration och kunskap som dessa två delade med sig.
Vill du läsa mer så kika in på Saras sida. Och vet ni vad? Inom kort börjar vi med E-fit också på AeroStep och då som E-fit Outdoor. Håll utkik!

Behöver jag nämna att jag var som en disktrasa på söndag kväll? Trött, luddig och luktade illa.

Inga kommentarer: