söndag 24 april 2016

Nytt från Reebok inkl tuttbild

När jag och Sonen var i London shoppade jag nya träningskläder. Vissa var så snygga att jag inte vill svettas ner dem det första jag gör så invigningen fick bli på yogan i dag. Nog för att jag blir varm där också men inte på det där fulsvettiga sättet som på ex spinning och crossfit.

Nåväl, jag och mina gorgoeus tights drog till yogan och var yogiska. Härlig yoga i dag, total närvaro och min kropp och hjärna var allmänt tacksamma. Tightsen uppförde sig mycket väl. Så väl att de fick ett eget photoshoot efter passet.
Men den tillhörande toppen alltså. Skärpning! Den är så snygg och matchande men föga kunde jag ana att varje gång jag ställde mig i Adho mukha svanasana (hunden) så ploppar tuttarna ur den där toppen. Inte så yogish. Bara för att det är söndag och jag är i total balans så bjuder jag på en bild. Känsliga tittare varnas härmed som kom inte med någon stämningsansökan. Innan bilden har jag prov-hundat lite och voila - här är det makalösa resultatet!
Plopp, plopp. Och när jag står i den där hunden så trycks de där urploppade tuttarna liksom all over the place. Namaste - det goda i mig bugar för det goda i dig. Och för mina tuttar.

Inga kommentarer: