onsdag 10 juli 2013

Vad händer?

Dagen efter Vansbro Triathlon blev det inte många knop gjorda. Vi flyttade husvagnen från campingen i Vansbro till en camping i Falun där jag och Sonen stannade kvar medan Mannen snällt fick åka hem och jobba. Det blev slappande vid stranden, glass, rosé och mys. Kroppen kändes bra, inga skavanker, något stel i låren kanske om jag kände efter för mycket.

På måndagen däremot tyckte jag det var dags att få igång benen igen så när Sonen bänkade sig framför Sommarlovsmorgon drog jag iväg på en racertur i Falun. Vilka fina vägar det finns! Nästa gång, när benen har mer ork, ska jag köra runt Runn. Nu blev det bara 3 mil i lugnt tempo innan vi drog till stranden igen. Tufft liv. :)

Tisdag morgon - coachen sa 90 minuter lugn löpning så jag drog iväg på morgonen. Det var varmt, riktigt varmt. Redan efter 4 km gick jag totalt i kok så jag bestämde att jag skulle vända efter 5 km så jag fick ihop en mil i alla fall. Benen var helt OK, hade jag haft vatten med hade jag kunnat springa lite till.

I morse kom vi hem igen och i dag står det 120 minuter racer på schemat. Får se om jag lyckas motivera mig till det i dag eller om jag bytlånas morgondagens pass till i dag i stället. Nedan en bild som jag hittade på Vansbro Triathlons sida, alla simmare på väg mot simstarten. Tittar man riktigt noga så ser man mig med gul simmössa närmast staketet och Mannen med rosa simmössa precis bakom mig.
Så här i efterhand när jag tittar på bilderna inser jag verkligen hur roligt det var! Givetvis inte hela tiden (speciellt inte på cyklingen) men resten! Jag njöt, hejade på andra, fick pepp, kände att det var en rolig dag helt enkelt. Triathlon är verkligen underbart!

2 kommentarer:

Carina sa...

Man kanske skulle ta och satsa på ett triathlon race nästa sommar, har varit lite sugen på det ett tag.

Marre sa...

Klart du ska Carina! Det är superroligt och så finns det många bra race att välja på i många olika distanser. Du är ju dessutom en bra simmare så det blir ju inga problem för dig!