onsdag 15 december 2010

Nästan liksom ledig

Vilken underbar dag! Efter gnället i går har jag fått massor med gulliga mail och kommentarer (och blickar för den delen) så jag bestämde mig hastigt och lustigt för att bara koppla av en dag, ta ledigt från jobbet trots alla måsten. Försöka sortera, tänka, delegera, ta bort. Sådär som man borde göra lite då och då. Började dagen tidigt, gjorde listor med streck och nya ansvariga, vilken befrielse! Jag behöver ju faktiskt inte göra allting själv upptäckte jag! Sedan drog jag med mannen till gymmet där jag avverkade lagom mycket löpband och cirkelträning på det. Det om något sänkte stresspulsen och när frukost nummer två intogs kändes livet plötsligt riktigt härligt att leva.

Nu har jag fixat alla julklappar också, bara så där genom en vända till köpcentrumet. Klart! I kväll ska maken och jag tillsammans slå in allt och han tar ansvar för logistiken. Klart!
Bland alla påsarna i bakluckan kan man dock ana något som också är en julklapp men till mig själv.... Tänk vilken tur - de sålde ut allt i Löplabbet-butiken till halva priset! Då var jag ju bara tvungen att köpa något. Det blev ett par till Asics Nimbus, rosa den här gången. Mannen åkte hem med ett par Asics med spikar/dubbar. Nöjda blev vi båda två.
Hemma såg jag att nya numret av Runners World ligger och väntar, men är det inte julafton i dag så säg?
Plan för i kväll: Functional Moves, fysikplugg, skriva julkort, slå in paket. Och glögg. Mmmmmm.

2 kommentarer:

Carina sa...

Gud vad härligt att höra att du tog en dag ledigt och fick iväg en massa måsten. Sköt om dig nu! Kramar i massor.

Jessica sa...

Härligt att höra att du haft en toppendag!