söndag 24 mars 2013

Mästare

Hej och hå vilken helg. Från en extremdag i fredags till total vila i går och full fart i dag igen. Känslan från i går var kvar när klockan ringde i morse för en miljogg med vännen. Skickade ett sms och ställde in. Kände mig taskig men vågade inte chansa. Efter att ha svorit två timmar till vaknade jag till en helt ny känsla. Huvudet är fortfarande något tungt, snoret något gult men känslan i kroppen är bra. Så innan 13:00 hann jag jobba, sätta ihop Crossfit-pass, betala räkningar, fixa lunch och äta densamma. Men då, äntligen fick jag dra iväg på en löprundan.

Hade bestämt att kroppen helt skulle få styra. Blev det 20 minuter, fine, blev det 40, bra, men jag sprang och sprang och kroppen bara älskade det. Och ville så mycket mer. Jag fick hålla igen stegen, hålla i pulsen och till slut vända hemåt för jag råkade snegla på klockan och se att jag sprungit närmare en mil. Helt otroligt! Så skönt besked!
Hann också stanna till och plocka påskris som Mannen och Sonen pimpar fint.
Efter ladd med favvismellis körde jag ockå Functional Moves och Crossfit innan jag nu landat i soffan och snart ska kika på världens bästa program, Mästarnas Mästare.
Mästarnas mästare - Del 1 av 10

Inga kommentarer: