onsdag 20 mars 2013

Landat

Precis landat på borta-kontoret-i-storstan efter härliga dagar i Italien och en resa som innebar mellanlandning med sprint i Köpenhamn och sedan en kraschlandning på kudden vid ett-snåret. Och väckarklocka alldeles för tidigt efter det. Nåväl. Det jag mest längtar efter just nu är svett och puls. Ångrar så att jag inte tog med springkläder för även om vi vaknade till snö första morgonen så var andra morgonen desto ljuvligare. Sol och kring 10 plusgrader i en mysig liten håla i Bologna. Och så hade jag två skickliga guider med mig från Sverige som lyckades navigera rätt på Italiens gator med hjälp av två GPS'er och lite tjafs. :)
Har haft två dagar utan träning nu och det bara spritter i kroppen. För nu känns faktiskt kroppen OK. Det har varit halvdant hela veckan men NU, nu är det på riktigt. Nu kan jag köra hårt igen. Och det ska jag. Ska bara bestämma mig för vad jag ska köra vilket beror på när jag kommer hem. Känner lite på kombon Functional Moves och spinning, eller kanske BodyCombat och BodyPump, eller bara ett av passen, eller lätt löpning, eller gymmet, eller...... UNDERBART!

Så nu är det slut på representation, trerätters, goda italienska viner och så den här ölen som slank ner alldeles för lätt på flygplatsen i Bologna.

Inga kommentarer: