torsdag 6 maj 2010

Saker jag oroar mig för

1. Min gylf/dragkedja har gått sönder, ska den provisoriska lagningen hålla hela jobbdagen?

2. Startbeviset för Stockholm Marathon har kommit med jag varit borta, lääääääskigt.

3. Min fot känns så där, fortfarande känningar men kanske inte ont. Kommer det att funka?

4. Städdag hemma i dag plus en massa annat som ska fixa, kan man beställa mer tid kanske?

5. Långpass - det eviga ältandet i huvudet dagen innan.

6. Gulliga dottern försvinner på innebandy-cup i morgon bitti och blir borta hela helgen - kommer att längta ihjäl mig!

Ja, det är sånt jag går och funderar på en vanlig torsdag när solen skiner som besatt utanför fönstret. Bestämde mig också för att strunta i gårdagens besök på gymmet på hotellet (kände mig trött och sliten och visste inte riktigt vart känslan i halsen skulle ta vägen) men däremot hängde jag med dottern på simträning i går kväll och drog av 72 längder. Och blev totalt varvad av tjejerna flera gånger om. Pinsamt. Det känns faktiskt som att jag bara blir långsammare och långsammare ju mer jag tränar och ju mer jag tänker på teknik. Mystiskt.

I dag ska jag springa en kort sväng på lunchen och sedan träna BodyPump senare i kväll. Och som punkt 5 ovan antyder, ladda för långpass i solsken i morgon eftermiddag. 25 km är planen men jag vet fortfarande inte vart. Måste fundera ut en ny rutt då den gamla blivit såååå tråkig.

1 kommentar:

Malin Olsson sa...

Lilla söta människa vad du ligger i, tänk om jag hade hälften av din energi. Jag har varit hemma sen månd em med förskyld dotter och jag känner mig inte heller ok, blä!

Skulle du vilja skriva ner någon rolig fartlek som passar mig, behöver variation, men vet inte hur riktigt. Vore tacksam med råd från ett"proffs". Kramen