onsdag 3 april 2019

April, april

Min helg var underbar - först spin-of-hope för vår egen kämpe Camilla på lördagen. 3 timmar men jag klev av efter 2,5 timme då det inte fanns mer att ge. Jag är nöjd då jag under torsdag och fredag kände mig riktigt rasslig.
 Söndag morgon kände jag mig riktigt seg och märklig, tänkte mig en kort jogg i solen men då jag sprang fel så sprang jag alldeles för långt och höll dessutom på att missa en dejt med en vän. Men såg däremot söta kalvar vilket var ett plus.
Sen åkte jag till Arlanda och norra Finland. Snö, snö och -20 (från +12 grader hemma). Och så denna tidsskillnad - först från vinter- till sommartid och sedan en timme till för att komma in i finsk tid.
Första april kom och jag tror inte jag blev lurad. Dottern sa i och för sig att hon är gravid men jag vet inte om det är ett aprilskämt eller inte. Har inte vågat dubbelkolla. Har simmat lite och joggat lite. Med betoning på lite. En magisk morgonjogg i norra Finland.
Så här mitt i veckan jobbar jag hemma för att få ordning på saker och ting. Bland annat dessa saker och ting. Kaoz.
På lördag drar jag till Mallis och cyklar. Just nu tycker jag vädret bör skärpa till sig men annars känns det fantastiskt fint. Längtar. Ska bara dra av några riktigt hårda jobbdagar först. Som i morse när jag började den här jobbdagen med att leka med stora bollar. Kul!

1 kommentar:

Frihetskraft sa...

Vad bra, då vet du att det inte var dålig karaktär! Ha en underbar resa!