tisdag 16 april 2019

Marre testar - Mallorca (igen)

Denna reseberättelse blir inte lika utförlig som den förra men ett litet hej och så här var det på Mallis kommer här.

Vi åkte ner lördag eftermiddag och kom ner lagom till middag, ett glas vin och sova.

Söndag morgon hämtade vi ut de snygga cyklarna (min med elväxlar och allt) och drog iväg till Orient. Jag kom inte riktigt överens med min cykel, den var för "lång" men efter att Han fixat till sadeln så kändes det lite bättre. En bra dag och bra klättring.
Måndag och vi bestämde oss för att hänga på ett större sällskap till Militärbacken och sedan fortsätta på egen hand mot kusten och kanske Valdemossa. Inget Valdemossa blev det då den här rundan visade sig innehåll sjuhelsikes många fler höjdmetrar än vi räknat med. Totalt typ 1500 höjdmetrar och 10 mil.
 Toppen på Militärbacken.
 Denna utsikt! Värd att klättra för.
 Fika förstås.
 Felnavigerade och fick traska igenom en marknad.
Tisdag och dags för en lugnare dag som inte blev så lugn ty vi hade två energiska brudar med oss som drog upp farten rejält. Kul, platt och snabb cykling till cheesecakestället i Sa Rapita som tyvärr hade stängt. 81 km in på kontot.
 Och alltid denna after bike på Tomy Burger.
Onsdag och vilodag - kort jogg och sedan sightseeing i Palma. Typiskt mysigt.
Torsdag och nu jädrar. Sa Calobra oskulden skulle bort. Punkt slut. Och visst gick det! Och bra gick det också. 14 mil och 2200 höjdmetrar.
 Macken, älskade macken. Min älskade pojkvän var helt slut när vi kom tillbaka till macken andra gången.
 JAAA! Vi klarade det!
 Så vackert och läskigt.
 Nere vid vattnet och the only way is up 700 höjdmetrar.
På väg ner. Leende. Det var innan fingrar och händer krampade sönder av allt bromsande. Mina bromsbelägg var ett minne blott efter denna nerförsbacke.
 Och han äter och han äter.
Sista dagen var jag riktigt mör, vi tog en kort fikarunda till Cala Pi med superbra draghjälp av Philip och Emil. Det var bara att hålla däck och trampa så fort jag kunde....
Sista kvällen med gänget på finrestaurang.
Lördagen slappade vi vid poolen innan vi åkte hem igen.
Jag är mycket nöjd med min vecka, mina cykelben och framför allt sällskapet. 46 mil och typ 6000 höjdmetrar. Jag kommer tillbaka.

Inga kommentarer: