måndag 23 april 2018

Jetlag

Måndag morgon och det känns som att jag har en gigantisk jetlag. Det är nog träningstimmarna från förra veckan som gör sig påminda för jag är både trött och hungrig. Höll på att döda minst fem personer i går när vi stod vid pizza-stället och väntade på leverans. Dödade dock ingen. Vad jag minns. Sprang en timme och tjugo minuter innan pizza-incidenten. Underbar löpning i solsken i dag. Ser ni panda-looken? Det är den nya, heta trenden i sommar, minns var ni såg det först.
I dag sätter jag mig på sadeln igen och kör mitt RPM-pass. Kan inte minnas när jag körde det sist pga resor och annat som kommit i vägen. Men i dag! Jag längtar efter mitt härliga måndagsgäng. Kom och cykla med mig 18:15!

Några fler bilder från telefonen, härliga minnen. Busig Dotter, busigt hår (hur är det ens möjligt att mitt hår kan se ut så där?).
 Party, party, party.
 Och så de här små söta gullefjunen, Finnen och Camilla. Puss på er!
Cykelgänget som jag hängde med mest hela veckan. Vi cyklade klunga och var riktigt duktiga på det. Om ni vill lära er mer om tecken och annat, kolla här. Mycket viktigt inför kompiscykelhäng.
Något som också är viktigt på Mallis är sangria. Jag älskar sangria och jag älskar after-bike-häng med mina polare. I bakgrunden Simon (som jag för övrigt döpte om till Glenn en mycket trött dag), Philip (som fixade med min cykel när den krånglade) och Sanna (som jag hängde med en hel dag i Sa Calobra).
Så, nu har jag landat ordentligt, dags att börja beta av mailhögen. Undrar hur många höjdmetrar den är nu?

Inga kommentarer: