fredag 2 mars 2018

Mot cancer - för Camilla

Min fina vän Camilla, hjälten med glittrande ögon och stort hjärta behöver hjälp. För en tid sedan fick hon sin second opinion och det var inte något jublande besked. Hennes hopp står nu till en ny metod att exakt fastställa hennes cancerceller genom en DNA-analys som hon måste bekosta själv. Det är en dyr historia på 100 000 - 150 000 kr men som faktiskt kan ge henne de ledtrådar hon behöver för att läkarvården ska kunna medicinera henne rätt. Just hennes cancerceller är så lömska så de gömmer sig så otroligt bra att det är svårt att komma åt dem. Jäkla skit.

Camilla är full av hopp, hon tror på sig själv och sin kraft men nu är det dags för oss alla att hjälpa henne på vägen att få ihop de där slantarna som behövs. Skippa utelunchen i dag och swisha i stället ditt bidrag till henne, för kampen om livet. Och du, hjärtan på Facebook är fint men kanske behövs något mer också?

Jag och Sara har startat en insamling till förmån för Camilla, den avslutas med en långcykling 17:e mars men oavsett om du cyklar med oss eller inte så kan du bidra.
Tack från hela mitt hjärta!

SWISH 070 - 687 55 33

Inga kommentarer: