torsdag 7 december 2017

Rensa, laga, blicka framåt

Temat på mitt liv just nu!

Rensa
Jag har städat ur skåp hemma, jag har flyttat på jobbet vilket innebar en jättestädning, jag har rensat i livet och jag har rensat i mina tankar. Och jag hittade världens sötaste foto när jag rensade på jobbet.
Laga
Jag tänker på vad jag behöver laga i mitt liv, vad jag vill laga och vad jag i stället väljer att rensa ur. Jag har fixat fötterna, jag går och pratar med någon för att laga själen och senast i dag var jag och fixade finn-rukken. Var hos en ny kiropraktor och jag älskar honom redan. Inget knakelibrak utan en bädd som hjälpte honom med att få rätt på delarna. Som vanligt satt min bäcken/min höft "fast" och jag behövde hjälp att släppa loss det. Nu gör det himla ont men det blir nog bra.
Blicka framåt
Jag var på en bra föreläsning i går som handlade om förändring. Mia Liljeberg som hade föreläsningen var så himla klok och jag tar med mig många saker både jobbmässigt men också privat.
Visst är det OK att älta men ibland måste man våga släppa taget och ge sig in i något nytt och okänt.

Och nu sitter du kanske och funderar över vad jag menar med mina halvkryptiska saker som kan betyda så mycket men sluta fundera över det! Jag tror det är en hederlig 45-årskris för om några dagar är det dags. Och så är det han den där själ-lagaren som drar upp en massa saker till ytan som jag trodde jag begravt på ett mycket skickligt sätt. Tji fick jag!

Inga kommentarer: