måndag 4 december 2017

Life goes on

Det är Sonens födelsedag i dag, hipp hipp hurra 16-åringen! Paket och skönsång i morse.
I går var det söndag och då startade jag dagen i poolen. Dock sover jag som en kratta nuförtiden så jag känner mig nästan bakis hela tiden. Konstigt. Men jag har kittat mig med ny Tyr-baddräkt så den sken upp tillvaron när jag körde stegen 250-200-150-100-50-50-100-150-200-250 med pipmojäng i badmössan. Dock pep det långt innan jag nått bassängkanten mest hela tiden men inte lät jag mig hejdas av det inte. Inte alls. Nyvaken och urringad.
Lördagen ägnades åt tröskeltest på cykel (2 x 20 minuter asjobbigt), shopping (asjobbigt) och bio (inte jobbigt). Sen stupade jag i säng. Cykelvyn. Ensamt värre. Resten av aktiviteterna ej så ensamt.
Fredagen jobbades i storstaden och avslutades med julmiddag med mina bönor.

Det var min helg det. Och jag har köpt en julkalender till mig själv! Älskart!
I dag är det måndag det betyder RPM kl 18:15. Be there! Resten av veckan något oklar men jag hoppas på simning i morgon tisdag i alla fall. Trots att Simpis är på andra äventyr (så brukar hon skriva när jag är borta på annat, det låter så.... äventyrligt så fast jag vet att jag är på tjänsteresa eller något jobbmöte så fantiserar jag att jag faktiskt varit på något äventyr i stället) ska jag ta mig till poolen. Jag ska. Hörs. Hej.

Inga kommentarer: