tisdag 25 april 2017

Hjärtslag del 2

Underbar helg. Först en tripp norrut för att hälsa på min bror och hans familj. Det var nämligen dags för dop för tvillingarna. Och eftersom de är barn nummer 5 och 6 i denna stora, härliga familj, så fick jag och Pojkvännen rå om de små liven mest hela tiden. Lycka! Hjärtat svämmade över så många gånger att jag inte ens kunde räkna alla gångerna. Så mycket kärlek, så mycket söthet och fasters ögon tårades gång på gång. Jag hatar förresten att vara faster, jag vill vara moster i stället för det låter gulligare. Faster låter så strängt och jag är inte sträng. Tror jag.
Det blev en lång dag så väl hemma blev det film, chips och tidigt i säng.


Vaknade på söndagen brevid honom som jag helst vaknar brevid. Sedan iväg för långjogg med fina Pinglan. Vi blev skjutsade ut i skogen och så sprang vi hem. Dock var min puls lite bråkig emellanåt men vi tog det lugnt och sa att det fick ta den tid det tar. Mycket prat, många skratt och 2 mil blev det till slut.
Resten av denna fantastiska söndag spenderade jag med två fina vänner som kom och fikade, Sonen med sin pappa kom på spontanvisit och sedan en kvällspromenad med ännu en vän. Mina batterier och mitt hjärta var full-laddat när kvällen kom.

Inga kommentarer: