måndag 3 oktober 2016

Bollnäs Ess 2016

Jag och fina pinglan drog på road trip i helgen. Vi körde fel tre gånger men kom ändå i tid till Bollnäs för att checka in och ladda för fredagens tre pass. Ber om ursäkt för att vissa bilder är åt fel håll.


Löpskolning med Hansa Näsman
Bra start på en riktig inomhusbana minsann. Hansa är en helt fantastisk människa med glimten i ögat och en förmåga att se de där små detaljerna. Fick fick ägna oss åt att känna skillnad mellan hällöpning, hela foten löpning och framfotalöpning. Häck-gång var nästa tema (sjukt jobbigt för höftböjarna) och sen diverse löpskolningsövningar. Vi avslutade med att få personlig feedback på vår löpstil.
Genomgång av fotisättning av Joel.


Alpha Strong
Sandsäcksträning när det är som bäst, jag teamde med en gullig och stark tjej från Edsbyn. Win! Nedan är hon sned men det är hon inte i verkligheten.
 Säckarna vägde 10 respektive 5 kilo.


Yoga och andning för atleter
Avslutade dagen med Pompe, alltså denna kvinna. Hon utstrålar energi och kärlek. Jag vill bara ha mer av henne. En gång i tide var hon min PT.


Spinning
Sen spinning med Elin, ett intensivt pass för att stressa vår mjölksyratröskel. Elin var riktigt bra på att förmedla känslan som ska infinna sig på de olika nivåerna. Först 15 minuter uppvärmning, sedan tre block med 5 minuter under tröskel, direkt 3 minuter på tröskel och 2 minuter över tröskel. Gånger 3 med 3 minuters vila mellan. Nedvarvning.


Simteknik med Frölander
Kul att se Frölander simma, det ser så sjukt lätt ut! Kul pass med teknikövningar.


Elastisk kropp med Magnus Ringberg
Underbara Magnus, dock är min kropp alldeles för stel...


Det sitter i leendet - föreläsning med Mårten Nyhlén
Fanstastisk, allt handlar om mina val. Förstås. Att välja vilka människor som ger mig energi, vilka val som är rätt för mig, balans i livet.


Simstyrka med Torbjörn Svensk
Nya övningar, vissa lite märkliga men kul pass!


Föreläsning om pulsbaserad träning
Mycket fakta, många konkreta förslag på träningsupplägg men jag var lite för trött för att orka hela vägen.


Summering
Som vanligt levererade Bollnäs, de är helt fantastiska på att få ihop ett event som täcker in allt och lite till. Allt känns proffsigt men ändå intimt, presentatörerna är inspirerande och proffsiga, lokalerna perfekta. Det enda som var så där var nog hotellet..... Vi hade stora förväntning på Grand (bara namnet!) men nej, där behöver jag inte bo igen.


Träningsvärk överallt framför allt i skrattmusklerna. Skön energipåfyllning.

Inga kommentarer: