söndag 27 mars 2016

Påskhelg

Vilken underbar helg! Så mycket kärlek, skratt och svett. Men vi tar det från början så ni inte missar något, vore ju hemskt....

Så på skärtorsdag jobbade jag som en galning för att hinna färdigt med allt, landade sedan i poolen med Simpis och Pojkvän, avverkade ännu ett katastrofpass. Alltså jag kan inte simma längre. Allt är bara tungt och jobbigt. Simpisen hade tagit fram ett långt pass men jag gav upp efter en sund, lyckades dock knåpa ihop 2200 meter. Bra där. Vidare till gymmet för att vara fröken på ett crossfit-pass. Trodde inte det skulle komma en människa men gissa om jag blev glad när det trillade in en efter annan. Hade dock ingen som helst ork så jag coachade bara, gänget körde järnet!
Vidare till fina Carola som fyllt år och hon bjöd på så mycket go'fika att jag nästan storknade....

Fredag, först sovmorgon, sedan kort jogg och slutligen träning med fina vänner. Vi hade bett Andreas sätta ihop ett mördarpass och det hade han....
Vi körde först en stege från 10-9-8....-8-9-10 med wallball och boxjump. Sedan en utmaning i form av 10 x (10 kb svingar + 10 burpee over box). Avslutade med badtunna och god mat. Sov som en stock.

Lördag bjöd också på sovmorgon och sen en sväng till Falun för att simma en sväng. Och tro det eller ej men det gick riktigt, riktigt bra. Äntligen!

Avslutade med en datenight med Pojkvännen i storstaden - middag på Pinchos och sedan en pubrunda. Dock är jag ingen partypingla så vi tog bussen hem vid 22.....
Söndagen började tidigt och har hunnit med att tvätta bilen, umgås med barnen, äta god mat och sen köra cyklistpasset på 90 minuter vilket toppades med crosslöp med Sara i solsken, våren är här! Och då tittar även tvättbjörnarna ut tydligen.
En dag kvar på ledigheten, den firas med löpning. Sen packar jag för jobbresa till Finland och semesterresa till London. Härlig vecka.

Inga kommentarer: